Consiliul Local Ploiesti a aprobat, astazi, bugetul RATP. Asta in ciuda faptului ca, desi regia nu se scalda decat in subventiile de la bugetul local, angajatii RATP au incasat prime in valoare totala de aproape opt miliarde de lei vechi, inca de la inceputul acestui an. Directorul economic al RATP, Daniela Birligiu, i-a raspuns intrebarilor lui PSD Ion Eparu, in legatura cu acordarea acestor beneficii, astfel: „Primele s-au acordat in baza unui protocol semnat intre sindicat si conducerea RATP”.
Consilierul Emil Calota a solicitat constituirea unei comisii speciale de analiza si verificare a activitatii RATP, care sa prezinte, in sedinta ordinara din luna aprilie, un raport asupra celor constatate.
In ciuda tuturor acestor probleme, masinaria de vot a alesilor ploiesteni a functionat si de aceasta data, cu 16 voturi pentru. Impotriva bugetului RATP pe 2010 au votat consilierii Costel Horghidan (independent), Florin Sicoie (PNL) si pesedistii Ion Eparu, Emil Calota si Teodor Avramescu, iar Paul Palas (PD-L) s-a abtinut de la vot.

Articolul complet poate fi citit in editia tiparita a ziarului Prahova de maine.