Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza in data de 10 martie 2010 in localitatea PLOIESTI, judetul PRAHOVA, o bursa a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca.
Sunt oferite circa 200 de locuri de munca pentru lucratori in agricultura, la recoltarea capsunilor, mazarii, zmeurii, cepei, dovlecilor. Vor exista si cateva posturi pentru soferi de tractor/camion/autobuz si de motostivuitori care sa lucreze la fermele respective pe timpul sezonului de vara 2010.

Cei care vor sa aplice pentru un loc de munca trebuie sa aiba peste 18 ani, sa cunoasca limba engleza, sa aiba experienta in munca manuala si fie capabili sa faca munca fizica grea. Pentru cei care candideaza pentru posturile de soferi, sunt necesare premise de conducere adecvate si experienta in domeniu.

Persoanele care vor sa participle la bursa locurilor de munca trebuie sa inregistreze obligatoriu un CV online, in limba engleza, pe site-ul oficial danez pentru munca sezoniera www.seasonalwork.dk. Data limita pentru inscrieri este 1 martie 2010!

Mai multe detalii puteti afla aici.