Constantin Mutiu, fostul jucator al echipelor Petrolul Ploiesti si Chimia Brazi, ar dori sa joace din retur la Gloria Buzau, formatie la care s-a consacrat in urma cu trei sezoane, atunci cand a fost gogheterul formatiei.Pentru ca nu mai intra in calcule la Brazi, Mutiu- ajuns la 32 de ani- ar putea fi solutia ideala pentru a ocupa postul de atacant central al Gloriei, mai ales ca Razvan Radu, cel care a evoluat in turul campionatului pe acest post ar putea ajunge tocmai la …Petrolul.
Mai mult, conducatorii Gloriei au declarat in dese randuri, in pauza de iarna, ca au nevoie de un jucator cu experienta pentru a ajuta echipa sa se salveze de la retrogradare, iar Mutiu sta bine la acest capitol, fiind deja un „veteran” al Ligii a II-a.
,,M-am inteles verbal cu cei de la Gloria si mai urmeaza doar sa parafam contractul. Asta se va intampla saptamana viitoare cand voi ajunge la Buzau”, a declarat Mutiu.
Revenirea atacantului la Buzau a fost confirmata si de directorul sportiv al echipei Gloria, Dan Tulpan, cel care a fost mereu unul dintre simpatizantii jucatorului.
Cat timp a evoluat la Petrolul, in Liga a II-a, Constantin Mutiu s-a numarat printre cei mai buni marcatori ai echipei, el reprezentand, de altfel singurul “atacant de careu” pe care l-a avut echipa ploiesteana in lot in ultimii trei ani.
Edi MOLDOVAN