La celebrul concurs-caritabil, „Dansez pentru tine”, difuzat de Pro Tv, a debutat aseara ploiesteanul Andrei Vlad, avand-o partenera pe frumoasa Monica Columbeanu. Nestanjenit de camerele de luat vederi, de public sau de ochii lui Irinel :), Andrei a incercat sa o ajute si pe neexperimentata sa partenera, la vals si pe ritmurile lui Michael Jackson.
Celelalte perechi au in componenta vedete precum Jean de la Craiova, Liviu Varciu (ex-L.A.), Kamara Ghedi, Tania Budi sau Andreea Mantea.


Prezentarea cazului
Andrei Vlad are 21 de ani si este Ploiesti. Desi a intrat la facultatea pe care si-a dorit-o, mama lui Andrei a renuntat la tot atunci cand l-a intalnit pe tatal lui Andrei si cand a ramas insarcinata.
In ciuda faptului ca primul copil nu a trait si i s-a interzis sa mai aduca pe lume un alt copil, ea l-a nascut pe Andrei cu mari riscuri.
Pe Andrei l-a salvat de mai multe ori si l-a adus pe drumul cel bun. Visul ei este sa-si poata ajuta mai departe familia, sa poata munci, deoarece a ramas somera. O alta dorinta mare a ei este sa-si continuie studiile la care a visat toata viata.