Aseară, în jurul orei 22.20, Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată prin intermediul numărului unic de urgenţă „112”, cu privire la faptul că la un imobil din localitate se deranjează ordinea şi liniştea publică.
La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă de siguranţă publică poliţist-jandarm, care a constatat că la adresa respectivă avea loc o petrecere, organizată cu ocazia unei logodne.
Oamenii legii au solicitat participanţilor să înceteze deranjarea ordinii şi liniştii publice, însă nuntaşii au refuzat, aruncând în aceştia cu diferite obiecte contondente, provocându-le leziuni, dar şi avarii autospecialei de serviciu.
A fost solicitat sprijin suplimentar, la faţa locului sosind mai multe echipaje ale Poliţiei, care au intervenit ferm, aplanând starea conflictuală, şi asigurând ordinea şi liniştea publică.
Trei persoane turbulente, respectiv fiii proprietarului locuinţei repective, au fost conduse la sediul Poliţiei pentru a fi luate măsurile legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.
După administrarea probatoriului, instanţa de judecată a hotărât cercetarea în stare de libertate a celor trei suspecţi.