Jumatate din cartierul ploiestean Mihai Bravu a fost lasat cu „buza umflata” de catre primarul Andrei Volosevici, luni seara, atunci cand edilul isi programase intalniri cu locuitorii din zona. Cine a vrut sa-l intalneasca pe primar a fost nevoit sa se intoarca in zilele copilariei si sa intre in jocul de-a v-ati ascunselea la care Volosevici a devenit expert, in special in relatia cu jurnalistii.

Mai mult decat atat, la vederea camerei de luat vederi a colegilor de la Prahova TV, primarul a ripostat, intorcand spatele cameramanului si spunand ca „este o discutie privata”. Pe domeniul public, iar la aceasta „discutie privata” ar fi putut participa, in principiu, orice locuitor care ar fi vrut sa-si spuna pasurile celui care si-a adus aminte de existenta Cartierului “Mihai Bravu” doar cu un an inainte de alegerile locale din 2012.
Desi prezenta edilului fusese anuntata – pe mai multe strazi din cartier – incepand cu ora 17.00, multi dintre cei care imbracasera hainele mai bune de prin sifonier (ca doar o data la patru ani vede alegatorul fata primarului!) s-au plictisit de atata asteptat si, in jurul orei 19.00, au plecat spre casele lor, nemultumiti ca Volosevici le-a tras teapa. „Ce, acum se vine, la doua ore? Sa fie sanatos, ca nu stau eu sa-l caut prin cartier!”, s-a aratat indignat un locuitor, care a plecat calare pe bicicleta din dotarea proprie.
O masina a Politiei Locale a fost prezenta pe strazi, plus o patrula de jandarmi, tocmai in timpul vizitei „private” a primarului. Cu toate acestea, Volosevici a avut parte si de un antemergator (foto 1), care si-a facut aparitia in ciuda prezentei oamenilor in uniforma.
Una peste alta, cetatenii de la blocurile din Mihai Bravu (foto 2) au aflat ca le vor fi anvelopate blocurile. Unii dintre acestia s-au intrebat, insa, pe buna dreptate, ce se va intampla cu banii pe care i-au cheltuit deja, din propriile buzunare, pentru izolarea apartamentelor, satui sa astepte sprijinul financiar din partea Primariei Ploiesti?!
Violeta STOICA