Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap din comuna Puchenii Mari va primi miercuri, 14 septembrie 2011, o donaţie de peste 3000 de obiecte medicale şi material sanitar (scaune cu rotile, cadre de sprijin şi alte produse consumabile), din partea vicepreşedinţilor PSD Prahova, Ludmila Sfârloagă şi Radu Oprea, coordonatori ai activităţii PSD în Colegiul 9 din judeţul Prahova.
Acţiunea va avea loc începând cu ora 14.00, la Centrul din comuna Puchenii Mari, în prezenţa conducerii acestei unităţi de asistenţă medicală, a preşedintelui PSD Prahova, dl. Mircea Cosma, alături de care se vor afla lideri social-democraţi din judeţ.
Donaţia reprezintă o continuare a programului derulat de reprezentanţii PSD Prahova, pentru dotarea mai multor unităţi medicale din judeţ.
Liderii PSD Prahova vor inaugura şi noul sediu al partidului din Colegiul 9, situat în comuna Puchenii Mari, unde va funcţiona Biroul consilierului judeţean Ludmila Sfârloagă şi al consilierului local, Petre Chircă.
La eveniment vor participa membrii PSD din localitate, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Puchenii Mari şi preşedinţi ai organizaţiilor locale din Colegiul 9, care cuprinde 11 localităţi din zona de sud a judeţului Prahova.