Astra încheiat la egalitate, 0-0, partida amicală, disputată în compania uneia dintre echipele momentului din Bulgaria, Cerno More Varna.
Bulgarii au avut prima mare ocazie de gol, în minutul 7, când reluarea cu capul a lui Nikolov a izbit bara. Fără jucătorii de la loturi (Mățel, Lung, Țigănașu, C.Matei) și cu Găman titular în premieră, astralii au amenințat mai întâi prin șuturile de la distanță a lui Miranda şi Udoji, acțiunile purtate până în careul advers fiind rare. Cea mai interesantă fază s-a petrecut în minutul 37: Miranda l-a deschis perfect pe Junior Morais, care a încercat o execuție de efect, din unghi greu, la colțul scurt, de puțin ratată.
Ritmul s-a întețit după pauză, o dată cu intrarea ”vitezistului” Strătilă. Dar nici centrările acestuia, nici șuturile bune ale lui Seto, Junior Morais sau Băjenaru n-au adus bucuria golului. Oaspeții au avut trei ”contre” periculoase, două dintre ele rezolvate prin inspirația lui Gavrilaș, intrat spre final și în poarta echipei mari, după ce fusese titular la Giurgiu.
A rămas ca la început, 0-0 cu vicelidera Bulgariei, pe fondul schimbărilor masive de ambele părți, fiind introdus inclusiv un brazilian venit să dea probă: