Ieri, în jurul orei 15:00, Poliţia Municipiului Ploieşti a fost sesizată cu privire la faptul că G. Floarea, din localitate, a fost victima unei infracţiuni de furt.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a stabilit că, în timp ce se afla pe stradă, partea vătămată, în vârstă de 80 de ani, a fost acostată de către un bărbat sub pretextul că este o cunoştinţă a fiului ei, plecat din localitate.
Suspectul i-a spus că trebuie să-i înmâneze o sumă de bani trimisă de acesta, motiv pentru care s-au deplasat la domiciliu părţii vătămate. Bărbatul i-a spus că banii trebuie ridicaţi de la o unitate bancară și i-a solicitat suma de 600 lei pentru a achita taxele aferente. După plecarea lui, femeia a constatat că din casă îi lipsea şi telefon mobil.
Poliţiştii desfăşoară în acest moment activităţi de căutare a suspectului, în vederea depistării lui şi luării măsurilor legale faţă de acesta.

Semnalmentele suspectului :
– 1.70 – 1.80 m înălţime;
– Aproximativ 45-50 de ani ;
– ten închis, faţă rotundă, păr negru ondulat ;
– constituţie robustă.
La momentul comiterii faptei, suspectul purta un costum din stofă de culoare gri.

Persoanele care pot oferi indicii care să ajute la depistarea suspectului, sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă „112”.