„Atunci cand visezi, adversarul te trezeste la realitate!”

Echipa de handbal feminin CSM Ploiesti a participat, joi si vineri, la Roman, la un turneu de verificare – „Cupa Voda Musat”.
Din postura de nou-promovata in Liga Nationala, gruparea ploiesteana a avut de infruntat adversari puternici si a pierdut toate cele trei meciuri disputate: 24-27 cu HCM Roman, 22-24 cu HC Zalau si 31-37 cu Otelul Galati.
„Nu am urmarit neaparat rezultatele in aceste jocuri, dar sunt foarte suparat pentru atitudinea pe care fetele au avut-o in ultimul meci, cu Otelul. Este inadmisibil sa primesti atatea goluri. Atunci cand visezi, adversarul te trezeste la realitate!. Au fost si lucruri bune in acest turneu, in special prestatiile celor doua portarite- Carmen Tanase si Livia Buzila – dar am facut si greseli nepermise. Nu e un capat de tara, dar trebuie inteles faptul ca in Liga Nationala trebuie sa ai o atitudine de lupta si sa ramai concentrat pe toata durata partidei. Altfel, esti taxat imediat!”- ne-a declarat Gigi Ionescu la plecarea echipei ploiestene din Roman.
Astazi, de la ora 18.00, in sala de sport a Aerodromului Gheorghe Banciulescu, din Strejnic, CSM Ploiesti va disputa o noua partida de verificare in compania unei alte formatii din Liga Nationala- Tomis Constanta.
Edi MOLDOVAN