Miercuri seara, in Sala „Lucian Grigorescu” din Capitala, echipa masculina de handbal a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti, pregatita de antrenorii Lucian Nicolae si Marian Vasilescu, a disputat un meci amical cu divizionara secunda ACS Interhandball Bucuresti.
Formatia ploiesteana nu a avut probleme sa castige duelul cu fosta sa adversara din esalonul secund, impunandu-se cu scorul de 36-27 (20-11). „Suntem multumiti de modul in care au evoluat jucatorii in aceasta partida. Dar, asa cum s-a si observat, avem o problema cu postul de inter dreapta, pe care ar fi trebuit sa joace noul venit Florin Nicolae. Acesta este accidentat, insa, asa ca va trebui sa gasim o alta solutie pentru inceputul de campionat. Totusi, sunt impresionat de Zamfir, pivot pe care am ajuns sa-l folosim ca inter, iar acesta a dat randament”, ne-a declarat antrenorul principal al echipei, Lucian Nicolae.
Pentru CSM Ploiesti au jucat: Adrian Dumitru, Marian Dumitru – Viorel Zamfir 8 goluri, Alexandru Dimache 6, Bogdan Botezatu 6, Ionut Sarbu 4, Marian Babau 3, Tiberiu Constantinescu 3, Ionut Roua 2, Gabriel Ghizdavescu 2, Adrian Vasile 1, Marius Mihoci 1, Marian Dutu, Alexandru Ene, Vasile Boriceanu, Alexandru Pislaru (junior).
Astazi, de la ora 10,00, gruparea ploiesteana are programata o noua partida de verificare, in compania formatiei CS Triumf Municipal Calarasi, inscrisa in seria A din Divizia A. Intalnirea va avea loc la actualul loc de antrenament al echipei CSM Ploiesti, in sala de la Aeroclubul „Gheorghe Banciulescu” din Strejnic.
De asemenea, CSM Ploiesti mai are programata participarea la un turneu de verificare, la finalul lunii, in zilele de 26 si 27 august, la Chiajna, competitie organizata de prim-divizionara CSA Steaua Bucuresti. Iar cu o saptamana inainte de startul Ligii Nationale, in perioada 3-4 septembrie, formatia prahoveana va evolua la turneul organizat de Pandurii Targu Jiu, intitulat Cupa „Energia”.
Petre APOSTOL