FC Petrolul a disputat, vineri seara, un meci de verificare la Buzau, contra divizionarei secunde Gloria din localitate. Partida s-a incheiat la egalitate, 0-0, Valeriu Rachita profitand de aceasta ocazie pentru a rula intreg lotul pe care il are la dispozitie, singurii jucatori neutilizati fiind Nenad Djurovic si Catalin Crosman, ambii accidentati.
In prima repriza, managerul „galben-albastrilor” a apelat la fotbalistii folositi mai putin sau chiar deloc in debutul campionatului, iar petrolistii au trecut pe langa gol la ocaziile ratate de Tudor (3) si Buhusi (11). In replica, amfitrionii au avut, la randul lor, doua bune oportunitati, insa Zimmermann s-a opus salvator in fata lui Campeanu (4) si Prodan (25). Dupa pauza, chiar daca in efectivul ploiestenilor s-au produs mai multe modificari, tabela de marcaj a ramas neschimbata, Komazec (72) si Sipovic (85) ratand ocaziile partii secunde.

In meciul de la Buzau a evoluat si mijlocasul Florin Hidisan, acesta fiind testat de catre Valeriu Rachita. In varsta de 29 de ani, Hidisan si-a incheiat, recent, conturile cu Pandurii Tg. Jiu, formatie pentru care a evoluat intre 2009 si 2011. „O sa ma decid in aceste zile daca va ramane la noi. Caut, in continuare, un fundas central si sper ca saptamana viitoare sa reusim sa facem inca un transfer”, a marturisit Vivi Rachita.

www.fcpetrolul.ro