Direcţia de Sănătate Publică Prahova va rămâne oficial fără director, la sfârşitul săptămânii acesteia, după ce actualul director CristianVintilescu şi-a dat demisia acum o lună de zile, din motive personale, şi apoi a asigurat interimatul în această perioadă.
„Nu ştiu ce decizie se va lua cu privire la şefia Direcţiei de Sănătate Publică. În mod normal, ar trebui să se organizeze concurs pentru postul vacant”, ne-a declarat Cristian Vintilescu. Acesta ne-a mai precizat că nu ştie deocamdată unde se va duce. Va urma, însă, cu siguranţă o perioadă de concediu şi apoi îşi va depune CV-ul pentru căutarea unui loc de muncă.
La rândul său, Oana Grigore, şeful biroului de presă din cadrul Ministerului Sănătăţii, ne-a declarat: „Deocamdată, conducerea Ministerului nu a luat încă o decizie asupra a ceea ce se va întâmpla la Direcţia de Sănătate Publică Prahova. Probabil va exista în continuare un interimat până la organizarea unui concurs”. În aceste condiţii, interimatul la şefia DSP Prahova ar urma să fie asigurat de directorul executiv adjunct – medic primar epidemiologie Anca Ana Maria Dobrescu.

Mai multe informații despre acest subiect puteți afla din ediția de mâine, 20 iulie, a ziarului Prahova.