Perioada de incertitudine legata de transferul Anetei Barcan de la Tomis Constanta la CSM Ploiesti s-a incheiat, pivotul de 33 de ani semnand un contract cu gruparea antrenata de Gigi Ionescu.
Intelegerea este valabila pentru un an, cu posibilitate de prelungire.
„Este o jucatoare foarte tenace, o aparatoare excelenta, puternica, o luptatoare prin definitie”- asa a caracterizat-o managerul sectiei de handbal de la CSM Ploiesti, Mircea Anton
„Aveam nevoie de o jucatoare cu experienta ei pentru a ne acoperi si postul de pivot, acolo unde aveam o singura jucatoare- Ramona Ruscior. Concurenta dintre ele nu poate fi decat benefica pentru echipa”, a punctat, la randul lui, antrenorul Gigi Ionescu. Apropierea de casa (Aneta este din Bucuresti) si faptul ca a existat o oferta concreta din partea clubului ploiestean au fost principalele argumente ale handbalistei atunci cand a optat pentru un transfer la CSM Ploiesti.
In cariera sa, Aneta Barcan a jucat in Liga Nationala pentru Rapid CFR Bucuresti, Rulmentul Brasov si Tomis Constanta.
Aneta Barcan este cea de-a treia jucatoare transferata de CSM Ploiesti in aceasta vara, celelalte doua fiind Daniela Crap (venita de la SCM Craiova) si Janina Luca( de la Dunarea Braila).
Edi MOLDOVAN