Pe 9 si 10 aprilie 2005, CSU Asesoft scria o pagina de istorie. Ploiestenii treceau de Banvit (Turcia), in semifinale, si de Lokomotiv Rostov (Rusia), in finala, pentru a deveni prima echipa din Romania castigatorea a unei competitii europene inter-cluburi – FIBA Europe Cup.
La sase ani si trei luni distanta de la acea izbanda, clubul CSU Asesoft va invita sa impartasiti si sa retraiti impreuna cele mai frumoase momente ale acelor zile de sambata si duminica. Pe 9 si 10 iulie, cu incepere de la ora 12:00, la “Cinema Caffe 3D” din Ploiesti, suporterii alb-albastrilor, in limita a 60 de persoane, vor putea rememora cele mai importante clipe ale finalei cu Lokomotiv Rostov, si, de asemenea, vor avea posibilitatea sa vada imagini in premiera de la petrecerea organizata in cinstea campionilor.
Si intrucat asemenea momente nu pot fi savurate decat alaturi de o parte dintre eroii acelor vremuri, la premiera peliculei “Clipe de glorie” vor fi prezenti Catalin Burlacu, Levente Szijarto si Sorin Hartman. De asemenea, suporterii Asesoftului isi vor putea procura in aceste doua zile echipamente similare cu cele ale jucatorilor si vor putea afla mai multe despre redeschiderea Fan Shopului Online (shop.csuasesoft.ro), prin care li se pregatesc foarte multe surprize. Pretul unui bilet de intrare la film este de 15 lei, rezervarile putandu-se face prin telefon, la numarul 0754.598.601.
„Clipe de glorie” – un proiect realizat cu sprijinul Kaproni, Urban Icim, Club Level One, Toping Company, Artsani si Blue Fan Aseshow.