In aceasta perioada au fost organizate 8 actiuni de depistare si sanctionare a „parbrizarilor” si vanzatorilor ambulanti din intersectii, precum si a carutelor pe strazile din municipiu, concretizate in aplicarea unui numar de 17 sanctiuni contraventionale persoanelor care apelau la mila trecatorilor, „parbrizarilor” si comerciantilor ambulanti prezenti in intersectii si 42 carutasilor care au ignorat restrictiile de circulatie pe strazile din municipiu.
Alte 14 sanctiuni contraventionale au fost aplicate pentru atragerea de persoane in vederea intretinerii de relatii sexuale contra unor sume de bani.
Valoarea totala a celor 73 de sanctiuni contraventionale aplicate este de 30.723 lei.
Lucratorii Sectiei 1 Ploiesti i-au depistat pe M. Simona si P. Alexandru, care practicau cersetoria pe strada Srefan Greceanu din municipiu. Acestia au fost sanctionati conform prevederilor Legii 61/1991 M.
Totodata, in zona „Km 6” au fost depistate opt tinere care atrageau barbati in vederea intretinerii de relatii sexuale contra unor sume de bani. Ele au fost sanctionate contraventional cu amenda de cate 500 lei fiecare.
Lucratorii Biroului Politiei Rurale Ploiesti i-au depistat pe P. Vasile, R. Bogdan si B. Gheorghe, „parbrizari” care actionau in zona intersectiei Intex Paulesti. Si acestia au fost sanctionati contraventional.