Victor Hanescu, eliminat in turul trei la Barcelona

Tenismanul Victor Hanescu, numarul 66 ATP, a ratat calificarea in sferturile turneului de 500 de puncte de la Barcelona, dupa ce a fost invins, cu scorul de 6-3, 6-2, de jucatorul spaniol David Ferrer, locul 6 ATP si al patrulea favorit al competitiei cu premii de 1,55 milioane de euro. Ferrer s-a impus intr-un meci care a durat 65 de minute. Pentru parcursul de la Barcelona, Hanescu va primi 45 de puncte ATP si un premiu de 19.230 de euro.

Jucatorii Stelei au parasit terenul cu capul in pamant

Lipsa rezultatelor si jocul slab prestat de “ros-albastrii” nu pot fi trecute cu vederea de suporteri. Egalul cu FC Brasov, scor 0-0, din semifinalele Cupei Romaniei i-a scos din sarite pe suporterii Stelei care i-au huiduit pe jucatori pe tot parcusul meciului. Fanii ros-albastrilor nu au mai suportat jocul slab al favoritilor si i-au apostrofat pe jucatori. Nemultumiti de faptul ca acestia nu reuseau sa isi creeze nicio ocazie importanta de poarta, suporterii au inceput sa scandeze: “Jucati fotbal! Jucati fotbal!” Aproape de finalul jocului, dezamagiti de evolutia echipei lui Cartu, suporterii i-au luat din nou in colimator pe jucatori si au scandat: “Rusine, rusine, rusine sa va fie!”. La finalul partidei doar cinci dintre jucatori: Surdu, Tatarusanu, Radut, Geraldo si Martinovici au mers sa salute galeria. Pentru a face uitat sezonul dezastruos, stelistii au primit un ordin din partea fanilor: “Bateti Dinamo!” Derby-ul Romaniei, Steaua – Dinamo, este programat luni, 25 aprilie, de la ora 20.30.

Trei meciuri sunt programate de Pasti in Liga I

Prin programarea meciurilor din etapa a 28-a a Ligii I in ziua de Paste, “Liga lui Mitica” si-a pus in cap nu numai jucatorii, ci si oamenii bisericii. Trei partide se vor disputa duminica, in etapa a 28-a din Liga I, lucru nemaiintalnit in Romania. Decizia a revoltat lumea fotbalului, dar si preotii. Dupa ce Steaua si Dinamo au refuzat sa joace in Duminica Pastelui, alte trei partide au fost programate pe 24 aprilie: Gloria – Otelul, Gaz Metan Medias – Urziceni si U Craiova – FC Brasov. Dupa ce mai multi jucatori s-au declarat nemultumiti ca vor trebui sa joace in ziua de Paste, si Biserica Ortodoxa se opune deciziei LPF si a televiziunilor. Parintele Bogdan Ivanov, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, spune ca fotbalistii care sunt credinciosi si voiau sa celebreze cea mai importanta sarbatoare a crestinismului trebuiau respectati.
“Trebuie sa existe respect pentru Paste. Nu e pacat, dar sunt ratiuni de ordin moral”, a spus Ivanov.