Politistii din cadrul Politiei Valenii de Munte si posturilor comunale arondate au efectuat mai multe perchezitii la domiciliile unor persoane suspecte in dosare penale privind furturi din locuinte.
Actiunile au vizat locuintele mai multor suspecti, imobilele fiind amplaste in special pe raza comunei Cerasu. Cu ocazia perchezitiilor, au fost gasite mai multe bunuri reclamate ca facand obiectul unor dosare penale privind spargeri de locuinte, fapte ramase initial cu autor necunoscut.
Printre bunurile gasite se numara doua unitati centrale de computer, un generator de curent electric si un cazan din cupru, folosit la distilarea bauturilor alcoolice, bunuri care au fost recuperate si predate partilor vatamate.
Cei 5 suspecti, N. Emilian, in varsta de 21 de ani, T. George, de 19 ani, N. Ionut, de 16 ani, N. Constantin, de 21 de ani si I. Mircea, de 58 de ani, toti domiciliati in comuna Cerasu, sunt cercetati in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, verificarile fiind continuate in vederea documentarii intregii activitati infractionale.