AGENTIA PENTRU EFICIENTA ENERGETICA SI ENERGII REGENERABILE „AE3R PLOIESTI- PRAHOVA” organizeaza, marti, 12 aprilie 2011, ora 10:00, la Colegiul Tehnic „Elie Radu” Ploiesti, evenimentul “Energia de langa noi”.
„Energia de langa noi” face parte din campania „Energie durabila pentru Europa” lansata in 2005 care isi propune ca in fiecare an o saptamana sa fie dedicata promovarii in randul cetatenilor, a autoritatilor publice si a principalelor companii de pe piata energetica a productiei si consumului de energie electrica provenind din surse regenerabile.
Actiunile campaniei vizeaza diseminarea exemplelor de buna practica cu scopul de a sensibiliza opinia publica, consolidarea relatiilor dintre actorii principali, precum si stimularea investitiilor private in tehnologiile ce stau la baza utilizarii surselor regenerabile de energie.
Cu ocazia acestei manifestari angajatii AE3R vor prezenta Raportul de audit energetic al Colegiul Tehnic „Elie Radu” Ploiesti, si de asemenea Planul de masuri pentru economisirea energiei la nivelul colegiului.