Pentru prima data in istoria Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, un politist prahovean este nominalizat la nivel national pentru titlul de „Politistul anului” .
Inspectorul principal de politie Ana Catalin este seful Biroului de Combatere a Infractiunilor contra Patrimoniului din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si a fost implicat in cercetarea tuturor cauzelor judiciare complexe instrumentate in ultima perioada de politia prahoveana. Pentru rezultatele sale deosebite, el a fost nominalizat pentru titlul de „Politistul anului” atat la nivelul Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, cat si la nivelul Politiei Romane.
La nivelul fiecarui inspectorat judetean de politie a existat o comisie care a analizat cateva sute de propuneri ale celorlalte inspectorate, iar dupa evaluarea rezultatelor obtinute de colegul nostru, acesta a fost nominalizat la nivel national alaturi de alti sapte politisti.
Reusitele profesionale deosebite ale inspectorului principal de politie Ana Catalin se inscriu in trendul inregistrat de intregul Inspectorat Judetean de Politie Prahova, multe din cauzele instrumentate de el fiind de mare impact social.