Alexandru Benga va afla, maine, decizia in cazul recursului pe care l-a depus in urma hotararii LPF de a-l suspenda timp de 16 etape. Speta va fi judecata, de aceasta data, de catre FRF, iar mijlocasul „lupilor” spera intr-un verdict favorabil, care sa anuleze prima sentinta. In functie de rezultatul recursului de maine, Valeriu Rachita va decide si componenta lotului pentru primul meci oficial al anului, cel de duminica, de la Alba Iulia. Oricum, chiar daca nu-l va putea utiliza pe Benga, unul dintre jucatorii „under 21” favoriti pentru un post de titular, managerul „galben-albastrilor” nu-si face griji macar din acest punct de vedere, atata vreme cat are in lot alti noua fotbalisti ce respecta acest criteriu de varsta: Victor Ramniceanu, Radu Barbu, Victoras Catarama, Cosmin Garleanu, Alexandru Buhusi, Nenad Grumic, Vlad Stanescu, Constantin Stoica si Bogdan Morosan.
Petrolistii au programate, astazi, doua sedinte de pregatire, ambele la baza de la Crangul lui Bot, motiv pentru care vor avea avea parte de un regim de semi-cantonament, ramanand la Crang intre cele doua antrenamente. „Lupii” vor pleca sambata spre Alba Iulia, confruntarea fiind programata sa se desfasoare o zi mai tarziu, de la ora 12.00.
In aceasta noapte si pe parcursul zilei de maine sunt asteptati sa soseasca la Ploiesti doi atacanti straini, pe care Vivi Rachita umreaza sa-i vada la lucru. Este vorba despre uganezul Eugene Sepuya si de un alt fotbalist african, insa, chiar daca ei vor trece testele, nu se pune problema sa intre in calcule pentru confruntarea de duminica, de la Alba Iulia.

www.fcpetrolul.ro