Meciul lui Bute cu Magee va fi transmis, in direct, la radio
Radio Romania Actualitati va transmite in direct meciul pugilistului roman Lucian Bute cu irlandezul Brian Magee, ce va avea loc in data de 19 martie, la Montreal, Canada, potrivit unui comunicat emis de Radioul Public. Meciul in care Lucian Bute isi va pune in joc centura cu diamante va putea fi ascultat in direct duminica, 20 martie, de la ora 5.30, pe frecventa Radio Romania Actualitati. Prezent la eveniment, corespondentul Radio Romania Actualitati va transmite, atat de la conferinta oficiala de presa si de la cantarul oficial, cat si din culise, interviuri cu cei doi adversari, inainte si dupa meci. Pana in prezent, 15 meciuri de box au fost transmise de Radio Romania Actualitati – confruntarile lui Lucian Bute, JoJo Dan si Adrian Diaconu fiind relatate publicului din Romania. Pe de alta parte, meciul de box dintre Lucian Bute si Brian Magee va fi transmis si de televiziunea B1, a anuntat Federatia Romana de Box, in 2 martie. Lucian Bute isi va pune centura in joc pentru a saptea oara pe 19 martie, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, cand il va intalni pe irlandezul Brian Magee. Bute, care a obtinut 27 de victorii din tot atatea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oara la profesionisti impotriva unui pugilist european, dupa rusul Serghei Tatevosian si danezul Lolenga Mock. Lucian Bute a castigat titlul mondial in versiunea IBF la 19 octombrie 2007, dupa ce l-a invins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reusit sa-si apere cu succes centura in alte sase randuri. La inceputul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.
Brian Magee, in varsta de 35 de ani, a disputat 38 de partide in cariera, reusind sa castige 34 (24 prin KO), pierzand trei si remizand o data.

Gaman si Barboianu, liberi de contract
Comisia de recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins recursul formulat de Universitatea Craiova in ceea ce priveste situatia jucatorilor Valerica Gaman si Stefan Barboianu, astfel ca ambii fotbalisti au fost declarati liberi de contract.
Gaman si Barboianu au parasit cantonamentul Unversitatii Craiova la mijlocul lunii ianuarie, depunand memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract, in baza a doua delegari in alb facute de catre patronul clubului oltean, Adrian Mititelu, fostului manager al echipei, Victor Piturca. In luna februarie, dupa mai multe amanari a deciziei, LPF i-a declarat liberi de contract pe cei doi. Universitatea Craiova a facut apel la aceasta decizie, insa Comisia de recurs le-a dat inca o data castig de cauza fotbalistilor. “Intrunita marti, 08.03.2011, Comisia de recurs din cadrul LPF a luat urmatoarele decizii: 1. FC “U” CRAIOVA vs. BARBOIANU STEFAN – recurs impotriva Hotararii CSL din 17.02.2011 – Respinge recursul formulat de FC “U” Craiova ca neintemeiat; Respinge recursul formulat de jucatorul BARBOIANU STEFAN ca inadmisibil;
2. FC “U” CRAIOVA vs. GAMAN MARIUS VALERICA – recurs impotriva Hotararii CSL din 17.02.2011 – Respinge recursul formulat de FC “U” Craiova ca neintemeiat. Respinge recursul formulat de jucatorul GAMAN VALERICA ca inadmisibil”, se arata in comunicatul LPF. Situatia celor doi nu este inca pe deplin rezolvata, Adrian Mititelu sustinand ca ambii sportivi au semnat contracte de prelungire pe cinci ani, valabile incepand cu luna iunie a acestui an, publicand dovezile pe site-ul oficial al clubului.

Radu Voina, noul antrenor al Oltchim
Cu toate ca a declarat ca nu este interesat de o revenire la Oltchim, Radu Voina a cedat insistentelor conducatorilor echipei valcene si a acceptat sa se ocupe de pregatirea campioanei Romaniei la handbal feminin. Tehnicianul a preluat conducerea tehnica a echipei de la Valcea in ianuarie 2009, despartirea de campioana Romaniei petrecandu-se in luna iunie a anului 2010. In acest interval, Voina a dus echipa pana in finala Ligii Campionilor (pierduta in fata lui Viborg), in timp ce in campionatul intern formatia din Valcea a terminat pe prima pozitie, fara nicio infrangere in sezonul competitional. Antrenoarea Anja Andersen a fost demisa luni de la conducerea tehnica a echipei de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, in urma infrangerii suferite de formatia romana in partida cu Itxako, de duminica. Gruparea din Valcea a activat o clauza din contractul antrenoarei si a renuntat la serviciile acesteia. Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, a fost invinsa, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 25-22 (11-12), de formatia spaniola Itxako Navarra, in etapa a IV-a a grupei I a Ligii Campionilor, inregistrand astfel a doua infrangere in aceasta faza a competitiei.