– 07.03.2011, ora 02:12 – incendiu casa particulara in localitatea Breaza
In localitatea Breaza, strada Micsunelelor, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar M. Elena.
Au ars: acoperisul construit din lemn cu invelitoare tabla pe o suprafata de aproximativ 150 mp, mobilier, tamplarie, obiecte de uz casnic si imbracaminte.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 40.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 20.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.
Nu s-au inregistrat victime.

– 05.03.2011, ora 02:06 – incendiu casa particulara in comuna Izvoarele
In comuna Izvoarele, sat Homoraciu, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar T. Stefanita.
A ars acoperisul construit din astereala lemn pe o suprafata de aproximativ 50 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 200.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 2.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos de fum necuratat.
Nu s-au inregistrat victime.

– 05.03.2011, ora 20:12 – deblocare usa in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Mihai Eminescu, echipajele de pompieri au intervenit pentru deschiderea fortata a usii unui apartament, proprietar M. Georgeta in varsta de 86 ani.

– 04.03.2011, ora 22:04 – incendiu autoturism in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Industriei, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietar D. Marian.
Au ars:instalatia electrica si componentele din plastic si cauciuc.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 2.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 500 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzator sau cu izolatia deteriorata in urma unei actiuni mecanice sau fizice.
Nu s-au inregistrat victime.

Echipajele SMURD au intervenit in 42 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.