Dupa jocul de ieri, cu polonezii de la Lechia Gdansk, astazi este zi cu doua antrenamente pentru Petrolul Ploiesti. Cel dintai s-a desfasurat, de la ora 11.00, pe unul dintre terenurile de la „Suntopia”, Vivi Rachita impartind lotul in mai multe grupuri pentru aceasta sedinta de pregatire. Primul a fost format din fotbalistii care au bifat cele mai multe minute in confruntarea cu Lechia, si anume Pompiliu Stoica, Ljubinkovic, Carja, Florentin Dumitru, Paun si Benga, acestia urmand un program de revenire dupa efortul depus ieri, constand in alergari usoare si in exerctii fizice specifice. Tot alergari, dar la o intensitate mult sporita, au efectuat Buhaescu si Barbu, cei doi fiind nevoiti sa recupereze handicapul de pregatire fizica ce ii desparte de restul colegilor lor. Toti ceilalti componenti ai lotului, cu exceptia lui Daniel Oprita, au lucrat cu mingea sub comanda lui Vivi Rachita, accentul fiind pus pe faza de finalizare.
Din pacate, fundasul central Adrian Cuciula a parasit antrenamentul accidentat si, conform primelor estimari ale medicului Mircea Miu, este vorba despre o intindere la aductorii piciorului stang, ramanand ca, in orele urmatoare, sa se stabileasca exact gravitatea accidentarii. Oricum, Cuciula va trebui sa ia o pauza destul de lunga, astfel incat, pentru el, cantonamentul din Antalya este incheiat.
Astazi, „lupii” vor mai efectua un antrenament de la ora 17.00, iar maine au programat cel de-al treilea joc test, in compania divizionarei secunde poloneze Miedz Legnica, meci in care Vivi Rachita ii va folosi, cu precadere, pe jucatorii care au evoluat mai putin pana acum.

www.fcpetrolul.ro