– 11-13.02.2011 – incendii vegetatie uscata, miriste si gunoi menajer
In localitatea Boldesti Scaieni si comunele Banesti, Ceptura, Cocorastii Misli, Dumbravesti, Gura Vitioarei, Iordacheanu, Magurele, Paulesti, Podenii Noi si Valea Calugareasca, echipajele de pompieri au intervenit cu 13 autospeciale de lucru cu apa si spuma, un autocamion de interventie si alte utilaje specifice pentru localizarea si lichidarea unor incendii de vegetatie uscata, miriste si gunoi menajer in proprietatea consiliilor locale.
Au ars: aproximativ 20 ha vegetatie uscata si 100 kg gunoi menajer.

– 11.02.2011, ora 15:53 – transport persoana supraponderala in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Sondelor, echipajele de pompieri au intervenit pentru a-l transporta pe numitul I. Nicolae in varsta de 62 de ani imobilizat in apartamentul proprietate personala, avand o greutate de circa 200 kg la ambulanta SMURD.

– 12.02.2011, ora 14:27 – incendiu casa particulara in comuna Brazi
In comuna Brazi, sat Batesti, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar S. Georgeta.
Au ars: obiectele de mobilier si materiale textile dintr-o camera.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui aparat de gatit improvizat.

– 12.02.2011, ora 16:11 – degajare copac in localitatea Paulesti
In localitatea Paulesti – DJ 102, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala pentru a degaja un copac cazut pe partea carosabila.

– 12.02.2011, ora 18:21 – degajare copaci in localitatea Sinaia
In localitatea Sinaia, str. Calea Codrului, echipajele de pompieri au intervenit cu utilaje specifice pentru a degaja opt copaci cazuti pe partea carosabila.

– 12.02.2011, ora 21:29 – incendiu casa particulara in comuna Posesti
In comuna Posesti, sat Bodesti, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar V. Marilena.
Au ars: acoperisul casei construit din lemn cu invelitoare tigla pe o suprafata de aproximativ 10 mp si tavanul din lemn al unei camere pe o suprafata de aproximativ 4 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 150.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 700 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos de fum amplasat ori neprotejat termic fata de materiale combustibile.
Nu s-au inregistrat victime.

13.02.2011, ora 03:32 – incendiu casa particulara in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Amurgului, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar A. Gheorghe.
A ars acoperisul casei construit din lemn cu invelitoare tabla pe o suprafata de aproximativ 10 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 100.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 5000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos de fum deteriorat.
Nu s-au inregistrat victime.

13.02.2011, ora 18:43 – incendiu autoturism in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Apelor, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietar T. Cosmin.
Au ars: compartimentul motor, tapiteria si canapelele in proportie de 80%.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzator sau cu izolatia deteriorata in urma unei actiuni mecanice ori fizice.
Nu s-au inregistrat victime.

– 13.02.2011, ora 21:39 – incendiu anexa gospodareasca in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, strada Prigoriei, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca, proprietar G. Petre.
Au ars: anexa pe o suprafata de aproximativ 16 mp si 1000 kg de fan.
Cauza probabila: foc deschis in spatii inchise.
Nu s-au inregistrat victime.
Echipajele SMURD au intervenit in 43 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.