La finalul stagiului montan de doua saptamani efectuat la Predeal, FC Petrolul a sustinut, astazi, primul joc de verificare din 2011, pe terenul Unirii Campina, formatie din Liga A Prahova. Partida s-a incheiat cu victoria la limita a „galben-albastrilor”, 1-0 (1-0), gratie reusitei rapide a lui Pompiliu Stoica (‘2 – sut de la 10 metri, lateral stanga, la coltul lung). Cu exceptia lui Marian Carja, invoit, Vivi Rachita a folosit toti jucatorii pe care i-a avut la dispozitie, singurul care a ramas toate cele 90 de minute pe teren fiind Mihai Tudor.
Petrolistii au inceput partida cu un „11” alcatuit din A.Vlad – Tudor, Paun, Cuciula, P. Stoica – Stanescu, Grumic – Garleanu, L. Mihai, Morosan – C. Stoica. Dupa pauza au intrat Ramniceanu – Paun (75 C. Stoica), Ljubinkovic, Plecanciuc, Tudor – Cr. Vlad, Benga – Catarama, Buhusi, Fl. Dumitru – Oprita.
Petrolistii au liber pana luni, atunci cand isi vor relua antrenamentele la baza de la Crangul lui Bot. Pe finalul saptamanii viitoare, „lupii” mai au programate doua teste, cu Gloria Buzau si Sageata Navodari, urmand ca duminica, 13 februarie, sa plece in Antalya, pentru un turneu axat pe jocurile de verificare.

www.fcpetrolul.ro