20 IANUARIE
Ministerul Mediului si Padurilor a lansat, ieri, campania nationala „Alunga fantomele electrocasnicelor vechi”. De la 1 februarie, actiunile se vor derula succesiv in toate judetele tarii si vor urmari colectarea selectiva si reciclarea deseurilor electrice, electronice si electrocasnice.

21 IANUARIE
Astazi, se implinesc 6 ani de la trecerea in nefiinta a celui care a fost capitanul echipei CSU Asesoft, al echipei nationale, si totodata unul dintre cei mai buni baschetbalisti romani din toate timpurile, regretatul Toni Alexe. Cu aceasta ocazie, clubul CSU Asesoft organizeaza Cupa „Toni Alexe”, o competitie aflata la prima editie. Astfel, formatiile colegiilor „Ion Luca Caragiale”, „Mihai Viteazul”, „Alexandru Ioan Cuza” si „Nichita Stanescu” se vor duela intr-un turneu care se va desfasura, in Sala „Olimpia”, incepand cu ora 15.00. Intrarea spectatorilor este libera.

22 IANUARIE
Studentii de la Universitatea de Petrol-Gaze care se pregatesc pentru obtinerea diplomelor de licenta, vor intra, maine, in sesiunea de examene, ce va dura timp de patru saptamani. Apoi, vor avea o vacanta intersemestriala, activitatile didactice fiind programate sa reinceapa pe 28 februarie. Tot maine va incepe si sesiunea de examene pentru studentii de la masterat.