Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora circulatia autovehiculelor se desfasoara normal pe principalele drumurile nationale si autostrazi. Desi pe multe artere rutiere vehiculele se deplaseaza in conditii de iarna, nu sunt semnalate drumuri nationale blocate sau inzapezite.
Pentru preintampinarea evenimentelor nedorite, ii sfatuim pe conducatorii auto sa circule cu viteza adaptata starii carosabilului si conditiilor de trafic, sa nu bruscheze comenzile vehiculelor si sa pastreze o distanta corespunzatoare fata de masinile dinainte. De asemenea, pietonii trebuie sa manifeste o conduita preventiva inaintea efectuarii oricarei traversari.
Precizam ca porturile din judetul Constanta au fost redeschise traficului maritim. Reamintim ca, din cauza cetii dense, acestea fusesera inchise in cursul acestei dimineti.
Si problemele de pe DE 58 Botosani – Targu Frumos( in judetul Botosani) au fost remediate. Pe aceasta artera rutiera nu se mai semnaleaza polei, circulatia auto desfasurandu-se acum in conditii normale.