Pe 5 ianuarie, politistii din Targu Secuiesc au fost sesizati de un conducator auto cu privire la faptul ca, in noaptea de 4 spre 5 ianuarie, in timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autotractor si semiremorca, pe DN 1, intre Bucuresti si Brasov, i-au fost sustrase din transportul pe care il efectua, prin ruperea sigiliului si fortarea usii remorcii, 22 de televizoare LCD, in valoare de aproape 40.000 de lei.
La scurt timp de la primirea sesizarii, in urma cooperarii dintre politistii de la inspectoratele judetene de politie Prahova, Brasov si Covana, politistii de la I.P.J. Prahova i-au identificat in trafic, pe principalii suspecti, M. Marius si N. Florin, ambii de 24 de ani, care se deplasau cu o autoutilitara pe directia Bucuresti-Brasov.

In urma controlului efectuat in autovehiculul cu care se deplasau cei doi barbati, politistii au depistat cele 22 de televizoare reclamate ca fiind furate, acestea urmand a fi predate proprietarului de drept.

Suspectii au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati in cursul zilei de astazi Judecatoriei Targu Secuiesc cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.