– 10.12.2010, ora 03:30 – degajare copaci in localitatea Sinaia
In localitatea Sinaia, str. Manastirii, echipajele de pompieri au intervenit pentru a indeparta doi copaci cazuti pe partea carosabila.

– 10.12.2010, ora 03:15 – incendiu anexa in localitatea Telega
In localitatea Telega, str. Principala, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un garaj, proprietar D. Luca.
A ars acoperisul construit din lemn cu invelitoare carton asfaltat pe o suprafata de aproximativ 20 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 250.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 15.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzator sau cu izolatia deteriorata in urma unei actiuni mecanice ori fizice.
Nu s-au inregistrat victime.

– 09.12.2010, ora 23:40 – incendiu casa particulara in localitatea Slanic
In localitatea Slanic, str. Libertatii, echipajele de pompieri au intervenit cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa particulara, proprietar C. Constantin.
Au ars acoperisul construit din lemn cu invelitoare tigla pe o suprafata de aproximativ 30 mp si mobilier din doua camere.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 130.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 5.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cos de fum deteriorat.
Nu s-au inregistrat victime.

Echipajele SMURD au intervenit in 9 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.