Misiune imposibila astazi pentru un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Prahova. Medicul si asistentul au fost solicitati sa intervina la un caz pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino. Nu au putut patrunde insa in casa fiind la un pas sa fie atacati de o haita de caini agresivi care era in curte si in locuinta. Cu ajutorul jandarmilor si al politistilor, medicul de la ambulanta a reusit sa intre in casa aflata sub stapanirea animalelor, dupa mai bine de o jumatate de ora. Aici au constatat ca o batrana de 83 de ani, chiriasa in imobil, era decedata de mai multe ore, iar in camera respectiva, pe langa caini se aflau si vreo 20 de pisici, dar si milioane de gandaci.
Proprietara casei, o batrana trecuta si ea de 80 de ani, dar si ceealalta chiriasa, nu au recunoscut insa ca locuinta s-a transformat intr-un focar de infectie din cauza animalelor si a lipsei de igiena.

In ciuda negocierilor, reprezentantii Adapostului de caini comunitari de la Bucov nu au reusit sa le convinga pe batrane sa le incredinteze animalele. Nu au putut intra cu forta in locuinta insalubra, mai ales ca spun ca nu au nici o reclamatie scrisa din partea vecinilor.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.