Primaria Municipiului Ploiesti, va marca inceputul sarbatorilor de iarna prin aprinderea in aceasta seara, a iluminatului de sarbatori.
Astfel, la ora 17:00, Andrei Purice, medaliat cu aur la Balcaniada de Informatica, va aprinde din fata Palatului Administrativ, toate decoratiunile luminoase din municipiu.
Tot astazi, cu incepere de la ora 17:30, pe platoul din fata Casei Sindicatelor va avea loc un spectacol la care isi va da concursul ansamblul folcloric al Casei de Cultura a Municipiului Ploiesti „I. L. Caragiale”, iar de la ora 18:00, va avea loc un concert sustinut de renumita solista de muzica usoara, Nicola.
De asemenea, in perioada 06 – 24 decembrie 2010, copiii se pot intalni cu Mos Craciun, care va cutreiera cu trasura sa, strazile municipiului.
In programul sarbatoresc de dinaintea Craciunului, pe scena anterior mentionata, vor mai sustine concerte, incepand cu ora 20:00, Fuego (11 decembrie), Raoul (17 decembrie) si Narcisa Suciu (23 decembrie), alaturi de multe alte surprize pregatite celor mici, si nu numai.
Incepand de maine, 07.12.2010, copiii cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani, vor putea petrece momente foarte placute intr-o locatie special dedicata distractiei, prevazuta cu jocuri gonflabile, care va fi amenajata in parcarea supermarket-ului Interex.