Astazi, incepe la Ploiesti ultima campanie de colectare a deseurile electrice si electronice de anul acesta. Campania Marea Debarasare se va desfasura timp de doua zile. Ploiestenii pot scoate echipamentele electrice stricate in strada, de unde vor fi ridicate de angajatii Regiei de Servici Publice, sau le pot duce direct la Centrul de Colectare, pentru a participa la tombola organizata de RASP.
n acest demers sunt implicati alaturi de producatori, operatorii de salubritate, institutiile de mediu, Iprimariile si consiliile locale din mediul rural.
In judetul Prahova se vor deplasa pentru colectare mijloacele de transport B85GFY si B11RHD, puse la dispozitie de REMAT HOLDING, pe traseele:
• Vineri, 3 decembie – traseu DN1A (Valea Teleajenului) Cheia, Maneciu, Izvoarele, Teisani, Valenii de Munte, Magurele, Boldesti, Blejoi, Ploiesti, Barcanesti, Potigrafu;
• Sambata, 4 decembrie – traseu DN1B Valea Calugareasca, Albesti, Urlati, Mizil, Fulga, Baraitaru, Draganesti, Balta Doamnei, Rafov, Corlatesti, Ploiesti.