In aceasta seara, la emisiunea Presing, difuzata de Prahova TV, de la ora 22:00, realizatorul Dragos Patraru, impreuna cu invitatii sai, vor analiza situatia echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, ajunsa pe locul al patrulea al Ligii a doua. Totodata, se va discuta despre probleme suporterilor, care au vandalizat o benzinarie, pe autostrada Bucuresti – Pitesti.
Intr-un post pe blogul www.patraru.ro, realizatorul emisiunii pressing scris ca „In cautarea unei relații transparente cu suporterii, Petrolul a ajuns subordonat unei gaști, din care fac parte, pe langa niște copii buni, carora Petrolul le-a intrat in sange, tot felul de golani, care se folosesc de statutul de susținatori ai echipei pentru a comite infracțiuni. Pitindu-se in spatele lor pentru a scapa de contestatari, Vivi a ajuns sa fie dominat de aceștia. Scoaterea din teren a lui Marinescu, apostrofat de așa-zișii suporteri, este cea mai buna dovada ca managerul Petrolului nu mai poate controla situația. Nici un antrenor cu personalitate din lume nu ar fi facut o asemenea schimbare la presiunea tribunei. Din momentul in care faci un astfel de gest, nu mai poți cere respectul adevaraților suporteri.”
Prahova TV emite in reteaua UPC digital pe canalul 30 si UPC analogic pe frecventa 727.25Mhz. Prahova TV emite si pe Digi Cablu TV, serviciul de televiziune al companieiRCS-RDS, frecventa 311,25, pozitia 27, intre MTV si Zone Reality.