– 21.11.2010, ora 21:14 – incendiu depozit furaje in comuna Podenii Noi
In comuna Podenii Noi, sat Mehedinta echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje, proprietar P. Adrian.
Au ars aproximativ 8 tone fan.
Cauza probabila: fumatul in locuri nepermise sau neprotejate corespunzator.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 3.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 2.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime.

– 20.11.2010, ora 01:22 – asigurare zona conducta de gaze in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Tismana echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru asigurarea zonei la o conducta de gaz fisurata.
Nu s-au inregistrat victime.

– 20.11.2010, ora 10:46 – asanare munitie in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti – gara triaj, echipa pirotehnica a fost solicitata sa intervina pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea si depozitarea unui proiectil exploziv calibru 82 mm.

– 19.11.2010, ora 11:36 – asanare fantana in localitatea Mizil
In localitatea Mizil echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru asanarea unei fantani.

– 19.11.2010, ora 08:02 – asanare munitie in comuna Paulesti
In comuna Paulesti echipa pirotehnica a fost solicitata sa intervina pentru cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea si depozitarea unei grenade defensive si a douazeci bucati cartuse infanterie.

– 19.11.2010, ora 08:14 – incendiu magazin in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, B-dul Republicii echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un magazin, proprietar M. Nicolae.
Au ars cablaje electrice, spoturi luminoase si s-au degradat peretii si tavanul din rigips pe o suprafata de aproximativ 50 mp.
Pompierii au salvat bunuri in valoare de aproximativ 40.000 lei.
Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui cablu electric defect, neizolat corespunzator sau cu izolatia deteriorata in urma unei actiuni mecanice sau fizice.
Nu s-au inregistrat victime.

– 19.11.2010, ora 13:53 –accident rutier cu descarcerare in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Ghe.Gr.Cantacuzino echipajele de pompieri au intervenit la un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme.
S-a actionat pentru descarcerarea si acordarea primului ajutor medical pasagerei I. Viorica in varsta de 47 ani.

Echipajele SMURD au intervenit in 26 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.