Studentii Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti au aflat astazi cum pot accesa fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile. La sediul institutiei a avut loc un seminar de informare organizat de Oficiul Teritorial pentru IMM-uri in colaborare cu ADR Sud Muntenia. Acesta s-a numit „Surse de finantare pentru un bussiness de succes”.
In cadrul seminarului a fost prezentat si Programul Start pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si faccilitatea accesului acestora la finantare. Programul Start este coordonat de Oficiul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Ploiesti.
Cursul respectiv se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani si costa 2.200 de lei. Anul acesta, in cadrul Proiectului Start o singura cerere de finantare neremabursabila din cele 5 depuse a fost apropata. Aceasta are o valoare totala de aproape 100.000 de lei.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.