Ieri, politistii Sectiei 5 Ploiesti au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor comise in activitatile de productie, depozitare, transport si comercializare a bauturilor alcoolice si a produselor din tutun.
In urma verificarilor efectuate la mai multe societati comerciale au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 5.000 lei, au fost confiscate 440 de tigarete, 15 l tuica si suma de 200 lei.
A fost depistat C. Liviu, din Ploiesti, care comercializa tigarete purtand banderola de fiscalizare emisa se statul roman, insa pentru care nu a putut prezenta documente de provenienta.
Totodata, a fost depistat N. Mihai, din Ploiesti, care oferea spre vanzare 15 litri tuica fara a poseda documente legale de provenienta sau certificare a calitatii.
In aceeasi zi, lucratorii Politiei Municipiului Ploiesti au actionat in zona unitatilor de invatamant pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale in zona acestor obiective. Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 6 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 1.180 lei.