LaLa Band, trupa fenomen a momentului, va sustine un show exceptional in Ploiesti! Concertul, care va avea loc duminica, 28 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, face parte din turneul national pe care trupa il desfasoara in acesta toamna. Pana acum, zeci de mii de fani din toata tara au trait o experienta de neuitat in cadrul turneului LaLa Band. Duminica, 28 octombrie, este randul ploiestenilor sa strige: LALA BAND!
Fanii LaLa Band au ocazia sa ii vada si sa ii asculte live pe idolii lor, intr-un show plin de energie. Ploiestenii vor putea, in sfarsit, canta impreuna cu protagonistii din “Pariu cu viata” cele mai indragite piese din serial, dar si de pe cel mai nou album al trupei, “LaLa Summer Love – LaLa Love Stories”. La randul lor, artistii sunt entuziasmati de apropiatul concert si de intalnirea cu fanii din Ploiesti, pe care abia asteapta sa ii cunoasca. „Sperăm să ne adunăm cât mai mulţi şi timp de două ore să creăm o atmosfera LaLa”, este dorinta tinerilor membri ai trupei LaLa Band.
Fanii LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de idolii lor! VIP Package la concertul LaLa Band din Ploiesti constituie o experienta unica, de neuitat! Pachetul VIP include un bilet in cea mai buna zona a salii de spectacol, un obiect inscriptionat LaLa Band, poster cu autografe si oportunitatea extraordinara de a-i intalni pe membrii trupei LaLa Band. Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, intr-o zona exclusiva, care nu este deschisa publicului larg si vor avea sansa de a participa la sesiunea foto tinuta de artisti special pentru ei.
Biletele sunt diponibile la urmatoarele categorii de preturi: VIP Package – 150 lei; Categoria I – 80 lei; Categoria a II-a – 60 lei.
Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultura, in Oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, dar şi online, pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro.