Primaria municipiului Ploiesti, prin Regia Autonoma de Servicii Publice Ploiesti, împreuna cu operatorul de salubritate ROSAL GRUP, a organizat la nivel local colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) prin Campania „Marea Debarasare” in perioada 24 -28 septembrie 2012.

Cantitatea totala a Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE) colectata in aceasta perioada de la societatile comerciale si de la populatie este de 1985,6 kg.

Maine, ora 10:00 va avea loc la Winmarkt Center din Ploiesti actiunea de extragere a castigatorilor la tombola „Scoate deseurile din casa”.

La tombola sunt inscrisi toti cetatenii care au participat la actiunea Marea Debarasare, premiile in valoare de 2500 lei fiind oferite de Asociatia ROREC.

Cetatenii municipiului Ploiesti care doresc in continuare sa se debaraseze de DEEE-uri si sa le încredinteze centrului de colectare municipala, situat pe strada Ciprian Porumbescu, sunt rugati sa transmita solicitarea prin Dispeceratul Primariei (telefon 0244-984 /tel verde 0800 800 884), iar acestea vor fi preluate gratuit de catre operatorul de salubritate prin comanda RASP Ploiesti.