Pentru asigurarea masurilor de liniste si ordine publica, la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploiesti si F.C. Steaua Bucuresti, care va avea loc pe Stadionul Ilie Oana, in data de 30.09.2012 incepand cu ora 21.30, Politia Locala Ploiesti va participa cu un numar de 30 de politisti locali, ce vor fi dispusi in zona Peluzelor 1 si 2. Acestia vor actiona pentru a indruma spectatorii catre locurile prevazute pe documentele de acces, pentru a preveni aruncarea diferitelor obiecte din exterior catre interiorul stadionului sau escaladarea gardului imprejmuitor al stadionului, precum si evacuarea persoanelor care tulbura ordinea publica in zona de responsabilitate.
In plus, Echipa de Interventie Rapida, cu un efectiv de 9 politisti locali, va fi prezenta pe stadion, pregatita sa intervina pentru aplanarea unor eventuale scandaluri sau a unor posibile acte de violenta intre sustinatorii celor doua echipe. Totodata, participa la evacuarea grupurilor mari de suporteri ori cu risc ridicat de agresivitate si violenta, alaturi de celelalte forte de ordine.
De asemenea, din cadrul Compartimentului Circulatie pe Drumurile Publice un numar de 10 politisti rutieri vor asigura masuri de afluire si defluire a autoturismelor din zona si vor acorda sprijin agentilor politiei nationale.