Administratorul unei societăţi comerciale din Ploieşti este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.
El este suspectat că în perioada 2008 – 2010 nu a înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii toate veniturile realizate în urma activităţilor comerciale desfăşurate, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale în sumă totală de peste 120.000.

Poliţiştii Biroului 3 de Investigare a Fraudelor cercetează penal administratorul unei societăţi comerciale din Câmpina pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în formă continuată.
Deşi acesta era cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, el a continuat să reţină sume de bani reprezentând impozite şi taxe cu reţinere la sursă, creând un prejudiciu total de aproximativ 34.000 de lei, din care până în prezent s-a recuperat suma de aproximativ 25.000 de lei.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a învinuitului, recuperarea în totalitate a prejudiciului şi tragerea la răspundere a acestuia.