Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române reaminteşte că până mâine, 19 iulie 2012, la ora 11:00, este închis noul segment al autostrăzii A2 Ciocârlia (în apropiere de Murfatlar) – Constanţa (intersecţie cu A4 – centura de ocolire a municipiului), între kilometrii 187+000 şi 201+570 metri, pentru executarea unor amenajări rutiere. Dinspre Bucureşti către Constanţa se poate circula pe ruta A2 Bucureşti – Cernavodă, DN22C Cernavodă – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanţa. Spre Mangalia, din DN3 se poate intra pe A4 – centura de ocolire a municipiului Constanţa, care face legătura cu DN39, în apropiere de Agigea.
Informăm, de asemenea, că pe DN12C Gheorgheni (judeţul Harghita) – Bicaz (judeţul Neamţ) se execută lucrări de consolidare a terasamentului în câteva puncte şi din această cauză drumul este îngustat. Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile piloţilor de dirijare a traficului şi să ruleze cu viteză redusă.
În judeţul Vâlcea, pe DN7 Căciulata – Brezoi (Valea Oltului) şi astăzi se execută lucrări de consolidare a versanţilor, în intervalul orar 8-17. Din această cauză, circulaţia rutieră se va întrerupe periodic, aproximativ 15-20 de minute.
Reamintim că, tot în judeţul Vâlcea, traficul rutier pe DN64 este întrerupt pe porţiunea kilometrică 134+830 metri – 134+880 metri, în zona localităţii Olăneşti, din cauza alunecărilor de teren. Se circulă pe o arteră paralelă (strada Forestierilor).
De asemenea, în judeţul Caraş-Severin rămâne închisă varianta de ocolire a municipiului Caransebeş, la care se lucrează. Autovehiculele circulă pe rute locale, prin oraş. În acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă şi varianta de ocolire Domaşnea, iar traficul rutier se desfăşoară pe DN6, prin localitate, pe vechea rută.