In ultima etapa din Liga A Prahova, arbitrul partidei dintre CSM Campina si CS Banesti-Urleta, si anume ploiesteanul Marcel Marin, a fost premiat. El a fost rasplatit pentru intreaga activitate, care a insumat 24 de ani, de catre conducerea Comisiei Judetene de Arbitri „Dr. Emil Vlaiculescu” Prahova, dar si de catre cele doua echipe care s-au infruntat pe stadionul campinean Poiana, in ultima etapa a sezonului 2011-2012. Astfel, din partea observatorului partidei, Paul Rosala, a primit o cupa si o diploma, iar din partea echipelor o cupa, o diploma si o minge cu autografele jucatorilor. Conform spuselor lui Marcel Marin, in intreaga sa cariera a arbitrat peste 2500 de partide in fotbalul judetean, dar nu a avut niciodata sansa sa „fluiere”, oficial, in campionatul national.
Chiar si asa, Marcel Marin este unul dintre cei mai populari arbitri din Prahova, o recunoastere a meritelor sale la acest nivel fiind una cat se poate de justificata.
Marcel Marin nu este cunoscut doar gratie arbitrajului, el fiind, in urma cu trei ani, castigator al concursului ” Stii sport, faci bani!” organizat de TVR.
Cristi DAMIAN