Ultima sedinta a Comisiei de Disciplina din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a avut pe ordinea de zi opt dosare, nu mai putin de trei dintre ele fiind inaintate de clubul Astra Ploiesti! Astfel, echipa din „9 Mai” – o obisnuita a comisiilor – a solicitat ratificarea penalizarilor cu 25 % din salariu, pentru trei fotbalisti, Liviu Bajenaru, Alexandru Stan si Laionel Silva Ramalho.
Dintre ei, Bajenaru a fost, deja, amendat, Comisia aproband penalizarea, in timp ce Stan si Laionel au primit „termen” la viitoarea Comisie de Disciplina, in 20 iunie, pentru a le fi judecate sanctiunile, cazul lui Stan este unul interesant, pentru ca Astra solicita amendarea cu 25% din salariu, pe un an intreg!

Petrolul a castigat un „recurs”

Si celalalt club ploiestean, Petrolul Ploiesti, a avut „caz la Liga”, gazarii reusind sa scape de o amenda de 300 de milioane de lei vechi, primita in retur! Petrolul mai are un proces, cu atacantul Nikola Komazek, care a reclamat echipa ploiesteana la FIFA, in paralel cu un litigiu care se judeca la comisiile LPF!

Marian DIMA