Grupa de Juniori E (jucatori nascuti in anul 2001) a FC Petrolul Ploiesti s-a calificat in finala Campionatului National, dupa ce a castigat turneul semifinal de la Vaslui, disputat in perioada 24-27 mai. Echipa pregatita de catre Iulian Cojocaru a invins cu 5-1 pe Dinamo Bucuresti si cu 3-2 pe CSS Buzau, remizand, 1-1, cu gazdele de la FC Vaslui. De remarcat este faptul ca toate cele 9 goluri ale echipei petroliste au fost marcate de catre acelasi jucator, Iulian Ilie!
Lotul de jucatori: Alexandru Gheorghe, Ovidiu Costache, Patric Panait, Iulian Dragoi, Darius Dumitru, Florin Nicolae, Mihai Nitescu, Iulian Ilie, Stefan Georgescu, Rares Brasov, Codrut Marinescu, Eduard Serban, Bujor Raducanu, Matei Goroneanu.
Finala campionatului se va disputa pe 8 iunie, la Buftea, acolo unde FC Petrolul o va intalni pe „U” Cluj.

Grupa de Juniori D (jucatori nascuti 1999-2000) a FC Petrolul Ploiesti a participat, in perioada 22-25 mai, la turneul zonal de la Pitesti, reusind ca, dupa trei victorii din tot atatea meciuri disputate, sa se califice la faza semifinala a competitiei. Formatia pregatita de Claudiu Toader a sustinut, mai intai, o „dubla” cu CSS Alexandria, impunandu-se cu 3-1 (marcatori: Ionut Parvu, Antonio Manolache si Iulian Ilie), respectiv 4-0 (marcatori: Robert Ion, Gabriel Musat, Catalin Cotolan si Silviu Costache), iar in confruntarea decisiva a trecut cu 2-0 de FC Arges (marcatori: Ionut Parvu si Catalin Cotolan).
Lotul de jucatori: Catalin Burlacu, Bogdan Cernat, Marian Constantinescu, Eduard Costache, Silviu Costache, Mihai Cotolan, Catalin Cotolan, Antonio Franguloiu, Iulian Ilie, Robert Ion, Antonio Manolache, Gabriel Musat, Gabriel Nicolae, Mihai Nitescu, Alexandru Onel, Bogdan Pantazi, Ionut Parvu, Valentin Ticu.
Turneul semifinal se va desfasura in perioada 1-5 mai, intr-o localitate ce urmeaza sa fie stabilita.