Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Prahova organizeaza in data de 19 mai 2012, incepand cu ora 10:00, prima editie a „CUPEI ANTIDROG LA PESCUIT” din judetul Prahova ce se va desfasura la lacul din comuna Draganesti – judetul Prahova.
Evenimentul, organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Prahova si S.C. Olmar Construct S.R.L., face parte din cadrul Concursului National „Mesajul Meu Antidrog” (ed. a IXa) – sectiunea Sport si are ca obiectiv implicarea unui numar de 30 de tineri cu varste cuprinse intre 14 – 18 ani in activitati de petrecere a timpului liber, in scopul intaririi influentei factorilor de protectie si al reducerii factorilor de risc.
La finalul concursului sportiv de pescuit vor fi acordate participantilor diplome, iar castigatorii vor primi cupe si premii constand in articole de pescuit puse la dipozitie de partenerii din cadrul proiectului.
In vederea marcarii Saptamanii Nationale a Voluntariatului, in cadrul concursului va fi organizata si o sectiune speciala dedicata voluntarilor antidrog din judetul Prahova.