Au mai ramas doar 9 etape de desfasurat din primul esalon fotbalistic judetean, iar lupta la cei doi poli ai clasamentului devine din ce in ce mai interesanta. Dupa ce, in intermediara de marti, liderul Unirea Campina nu a avut emotii in a se impune, in schimb principala urmaritoare, am numit aici gruparea CS Blejoi-Vispesti, „a transpirat” pentru a obtine toate punctele puse in joc. La prima vedere, in runda de la finele saptamanii in curs, cele doua formatii cu pretentii la primul loc au o misiune facila. Fruntasa Unirea se va duela cu Unirea Urlati – o grupare care nu se regaseste in ultimul timp -, pe terenul de la Ceptura, iar Blejoiul va primi replica suferindei Carpati Sinaia.
Insa, cel mai atractiv duel al etapei a XXVI-a se va consuma la Campina, localnicii de la CSM urmand sa primeasca replica fotbalistilor de Petrolistul Boldesti. Niciuna dintre cele doua grupari nu mai are sanse la prima pozitie, astfel ca miza acestui meci este reprezentata de punctele puse in joc. De asemenea, un joc deschis oricarui rezultat se va desfasura la Draganesti, intre Progresul si Avantul Maneciu.
In partea inferioara a clasamentului, sunt programate doua jocuri care vor conta decisiv in stabilirea ierarhiei finale: Tineretea Izvoarele – Caraimanul Busteni si CS Banesti-Urleta – Dero Ploiesti. Dintre cele patru grupari mentionate mai sus, trupa din Izvoarele pare condamnata la revenirea in esalonul imediat inferior, in schimb celelalte echipe vor lupta pana in ultima etapa. Cu precizarea ca Petrolul II Ploiesti va castiga la masa verde duelul din deplasare cu defuncta Chimia II Vadu Sapat, iata programul complet al etapei, inclusiv orele de incepe ale jocurilor:

Astazi, ora 11.00:
Progresul Draganesti – Avantul Maneciu
CS Banesti-Urleta – Dero Ploiesti

Astazi, ora 17.00:
CS Blejoi-Vispesti – Carpati Sinaia
AFC Brebu – CS Paulesti
Unirea Urlati – Unirea Campina

Duminica, ora 11.00:
CSM Campina – Petrolistul Boldesti
Tineretea Izvoarele – Caraimanul Busteni
CS Ceptura – Astra III Ploiesti
Cristi DAMIAN