Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 11.30 nu erau anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore privind fluenta traficului. Pe anumite artere rutiere circulatia auto se desfasura insa ingreunat.
In judetul Suceava, este instituita o restrictie de circulatie pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN17A Sadova – Sucevita, pe tronsoanele Vatra Moldovitei – Ciumarna si Paltinu – Vatra Moldovitei, din cauza alunecarilor de teren care s-au produs in aceasta luna.
De asemenea, pe DN66, in zona municipiului Petrosani (judetul Hunedoara), traficul rutier se desfasoara pe un fir, alternativ, din pricina unor lucrari. Punctele de lucru sunt semnalizate corespunzator.
Amintim ca in cursul acestei nopti, intre orele 00.00 – 04.00, pentru intervale de timp de 10 min/h, se va inchide traficul rutier pe DN1, intre kilometrii 67+200 si 67+800 (in zona hipermarketului Metro, la iesirea din municipiul Ploiesti spre Campina), in vederea efectuarii unor lucrari de montare a grinzilor prefabricate la pasajul care supratraverseaza DN1, la kilometrul 67+500 de metri, propus a se construi in cadrul obiectivului “Cresterea capacitatii de trafic prin realizarea legaturii intre DN1 si DN1B – realizare drum de centura DJ236″.
Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte semnalizarea temporara instituita in zona.