F.T.

Jandarmeria montană sinăiană a continuat și la sfârșitul săptămânii trecute schimbul de experiență în domeniul intervenției și salvării de persoane, de data aceasta «prin cunoașterea la fața locului a sistemului de operare a Serviciului de Poliție Alpină Austriac și a modului de cooperare între forțele de salvare ale ministerului federal austriac», după cum informează reprezentanții Centrului Montan Sinaia.
În acest context, potrivit aceleiași surse, colonelul Valeriu Cioboată – comandantul centrului și locotenent colonelul Alin Constantin Panaite – șef Serviciu Misiuni Ordine Publică din cadrul Direcției Ordine și Siguranță Publică al Jandarmeriei Române s-au deplasat la sediul Direcției de Poliție Federală Austriacă din Viena.
«Vizita a constituit o ocazie deosebită pentru inițierea unui schimb de experiență de durată în domeniul montan, prin care Jandarmeria ­Română va beneficia de vasta experiență a partenerilor austrieci», mai precizează reprezentanții Centrului Montan Sinaia». (Foto: Centrul Montan Sinaia)