Sportivii secţiei de şah a CSM Ploieşti au participat la patru concursuri, reuşind să obţină 12 medalii: 4 de aur, 4 de argint şi 4 de bronz!
Două dintre medalii au fost obţinute de Andreea Tănase – argint la „Fete, 10 ani” şi Alexandru Constantinoiu – bronz la „Băieţi, 14 ani”, în cadrul Etapei a III-a a Mega Mall ChessCraft Arena – Ediţia a IV-a. Competiţia s-a desfăşurat ieri, la Bucureşti, în Centrul Comercial Mega Mall, în baza unui parteneriat cu CS Oxygen Bucureşti.
Eduard Ioniţă a participat la Amateur Chess Open de la Bucureşti – concurs organizat de Şcoala de Şah – şi a reuşit să ocupe locul I la categoria „U14″ şi locul al 7-lea în clasamentul general.
Tot săptămâna trecută, în organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, împreună cu Şcoala Gimnazială „Toma Caragiu” Ploieşti și CS Gambitul Damei Iaşi, s-a organizat Festivalul „Şah în Şcoală – România 6000 – Şcoala Gimnazială «Toma Caragiu» Ploieşti”, concurs de şah blitz prilejuit de Ziua Internaţională a Educaţiei şi în cadrul căruia peste 6000 de copii din ţară – legitimaţi sau nu – au jucat şah în aceeaşi zi, de la aceeaşi oră.
Sportivii pregătiţi de Petre Grigore au obţinut opt medalii, astfel:
– medalii de aur – Cezara Ferar (General – fete), Petru Maxim Vişan (grădiniţă) şi Maria Moise (grădiniţă fete);
– medalii de argint – Antonia Pantazi (Open D – fete) şi Diana Popescu (general);
– medalii de bronz – Andrei Pantazi (Open D), Luca Voinea (Open C) şi Vladimir Tigăeru (General – băieţi);
Octavian Alexe a ocupat locul al IV-lea tot la „General – băieţi”.
Nu în ultimul rând, Ştefan Grigorescu a participat la cea de-a 3-a ediţie a Trofeului ACS Minerva Brăila, reuşind să obţină medalia de argint la categoria „U10″ după un parcurs foarte bun, fără înfrângere!